Sportief Verbinden: WK handboogschieten 2019

Eind juni is het een jaar geleden dat NOC*NSF, de VSG en het Kabinet het Sportakkoord Sport verenigt Nederland ondertekenden. Het akkoord werd met veel enthousiasme ontvangen en heeft al geleid tot verschillende lokale en regionale sportakkoorden en er zijn sportformateurs aangesteld.

Op 13 juni a.s. willen we met u in ’s-Hertogenbosch stilstaan bij deze mooie start van het Sportakkoord. Maar we kijken niet alleen achterom, we richten onze blik ook op de toekomst: naar de uitdagingen die ons nog te wachten staan.

We hebben de datum en de plaats voor deze bijeenkomst niet zomaar gekozen. In het historische centrum van ’s-Hertogenbosch vinden van 3 tot en met 16 juni a.s. de wereldkampioenschappen (para)handboogschieten plaats. Het toernooi is de belangrijkste kwalificatiemogelijkheid voor de Paralympische en Olympische Spelen in Tokyo 2020. Ruim 1000 boogschutters uit meer dan 100 landen meten deze dagen elkaars krachten. Daaronder bevinden zich enkele Nederlandse toppers.

We ontvangen u graag vanaf 10.00 uur in het Athletes Home. Vervolgens lopen we naar het Theater aan de Parade. Na de plenaire aftrap, met onder andere minister Bruins, kunt u zich verder met andere sportbestuurders verdiepen in de deelakkoorden en u ‘sportief verbinden’. Doel van de dag is immers dat voorzitters en directeuren van sportbonden, wethouders en gedeputeerden sport, hoofden sport en beleidsmedewerkers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen, verbindingen leggen én sport beleven.

Na de subsessies hebt u de gelegenheid om tussen 16:30 en 17:30 uur te genieten van een borrel. U kunt er ook voor kiezen om een zelf een pijl te schieten, deel te nemen aan een rondleiding of de kwalificatiewedstrijden te bezoeken.

Het conceptprogramma treft u hieronder aan.

We hopen u 13 juni te kunnen begroeten in ’s-Hertogenbosch!

U kunt zich tot uiterlijk maandag 3 juni aanmelden via deze link. Voor vragen kunt u terecht bij: Sandra Bax 06 - 53955770 of via sandra.bax@nocnsf.nl.

20190123.LH. Visual Parade200
Programma
Uitnodiging teampresentatie WK Handboog200
Deelnemers
Mail 200x150
Contact en route
Deel dit via:
logo_handboogschieten