Arbeidsvoorwaarden

Het succes van onze organisatie wordt bepaald door persoonlijke kwaliteiten van een medewerker. Wij moeten immers intensief samenwerken met elkaar, met onze leden en andere partners. Wij moeten betrokken zijn, inlevingsvermogen hebben en de vraag achter de vraag durven stellen. Wij beoordelen medewerkers naast professionele en managementkwaliteiten dus ook op persoonlijke kwaliteiten en gedrag.

Daarnaast hebben wij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor de Sport.

Bovendien hebben we een aantal arbeidsvoorwaarden die specifiek voor onze organisatie zijn. Naast variabele beloning op basis van beoordeling heb je de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaardenpakket meer aan te passen aan jouw specifieke wensen en privé-omstandigheden, bijvoorbeeld door het bij- of verkopen van extra vakantiedagen en natuurlijk kun je deelnemen aan onze levensloopregeling.

Ten slotte zijn er goede faciliteiten voor medewerkers om zich te ontwikkelen, de voordelen van een collectieve ziektekostenverzekering en overdag sporten op het terrein of in de fitnessruimte.