Appel en meetlint 99

Topsportpolis

Wat houdt het in?
De Topsportpolis is een ziektekostenverzekering die op maat is gemaakt voor topsporters, voor de prijs van een basisverzekering. In de polis zit sportmedische ondersteuning. Naast de basisverzekering en de hoogste aanvullende verzekering hebben Zilveren Kruis en NOC*NSF een aantal specifieke topsport-items toegevoegd, die in geen enkele andere polis worden aangeboden. Voor een tandartsverzekering kan de topsporter zich aanvullend verzekeren. Zie voor meer informatie www.zk.nl/topsport.

Voor wie?
De Topsportpolis wordt exclusief aangeboden aan topsporters met een A-, Selectie- en HP-status in de topsportprogramma’s. Overige sporters, zoals bondsstatus houders en talentvolle sporters met een Internationale – of Nationale Talentenstatus (IT of NT) of een Beloftestatus kunnen geen aanspraak maken op de Topsportpolis maar kunnen wel de Nationale Sportpolis afsluiten.

Hoe meld ik me aan?
Als je in aanmerking komt voor de Topsportpolis, kun je je op www.zk.nl/topsport online aanmelden. Hier vind je ook meer informatie over de premie en de voorwaarden. Telefonisch aanmelden kan via: 071-751 00 62. Overstappen kan altijd per 1 januari. Voor uitzonderingen kijk je bij de veelgestelde vragen.

Vragen?
Heb je een vraag? Kijk op de pagina met veelgestelde vragen of ga voor meer informatie over de Topsportpolis naar www.zk.nl/topsport. Als je vragen hebt over de voorwaarden en beschikbaarheid van de verzekeringen, neem je contact op met topsportmedisch@nocnsf.nl.