Voorkom blessures

Gezond leven wordt steeds belangrijker. Sporten en bewegen hebben een groot positief effect op de gezondheid maar gaan helaas ook gepaard met blessures. Gelukkig biedt de website www.voorkomblessures.nl overal en altijd hulp om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. Ieder jaar lopen miljoenen mensen een sportblessure op. Sportblessures die makkelijk voorkomen kunnen worden. Bijvoorbeeld door het doen van een juiste warming-up, goede sportmaterialen, fair play en vooral je gezonde verstand te gebruiken. Zorg er eenvoudig voor dat je sportblessures voorkomt met een bezoek aan de website www.voorkomblessures.nl.

Advies over 15 sporttakken
Op de website www.voorkomblessures.nl krijgen sporters van veertien sporttakken (fitness, hardlopen, hockey, korfbal, mountainbiken, schaatsen, skateboarden, skaten, skiën, snowboarden, tennis, voetbal, volleybal en wegwielrennen) een persoonlijk advies om
blessures bij hun sport te voorkomen. Bijvoorbeeld door de juiste sportspecifieke warming-up of het gebruik van goede sportmaterialen. Je kunt testen wat je al weet over sportblessurepreventie en wat je op dit moment al doet aan het voorkomen van sportblessures. Op basis van de uitslag van de test krijg je een persoonlijk advies om sportblessures in de toekomst (nog beter) te voorkomen. Paardrijden wordt dit jaar als vijftiende sport aan de website toegevoegd.

Kijk voor meer informatie op de website www.voorkomblessures.nl.