Sportaanbod verenigingsleven

thumb_sport_aanbod
Wat voor type sport-of beweeg aanbod ga je op de club organiseren en wat voor activiteiten kun je nog meer ontplooien om iedereen binnen de club zich welkom te laten voelen? Er zijn natuurlijk allerlei mogelijkheden, het belangrijkste is dat je vooral datgene aanbiedt waar de doelgroep zelf behoefte aan heeft. Het kan zijn dat dat enkel een kopje koffie in de kantine is en vanuit daar wellicht een blokje om. Maar er zullen ook mensen zijn die lekker willen trainen, misschien aan wedstrijden meedoen, of zelfs gaan voor een Paralympische toekomst. Voor elk niveau zijn verschillende tips te geven.

Lees hieronder de brochure 'Sporten kan iedereen - sportmogelijkheden voor mensen met een handicap' (of download deze folder hier)


Klik in het menu rechts op één van de onderwerpen voor meer informatie.
Deel dit via:

Producten- en dienstenoverzicht Sportbonden

Hier vindt u een overzicht van alle producten en diensten van sportbonden, die zijn bedoeld om mensen met een beperking te laten genieten van sport.

Sportclubs, gemeenten, revalidatie-instellingen, onderwijs, welzijn, sportservicepunten en andere relevante organisaties kunnen van deze diensten gebruik maken. Zo kunnen we samen mensen met een beperking vaker en over een langere periode in hun leven laten genieten van sport en bewegen!