Tools voor sportbonden

Vanuit NOC*NSF en het Sportcampagneteam NL kunnen wij niet zonder de inzet van de sportbonden om de achterban te attenderen en te enthousiasmeren om hun eigen sportclub op de lokale politieke agenda te zetten. Wij willen u daarbij niet alleen verwijzen naar  www.gr2018sport.nl en www.nocnsf.nl/gr2018 waar u alle informatie, video’s en handleiding, toolkit, etc kunt vinden. Wij hebben deze informatie ook overzichtelijk in een aantal Powerpoint-presentaties inclusief speaking notes gezet in de hoop dat dit u helpt uw achterban te enthousiasmeren. Of en wanneer u deze inzet, bij een ALV, regionale bijeenkomst of door uw VO-adviseurs, is uiteraard aan u.

Powerpoint-presentaties (hier in pdf te downloaden) voor bijeenkomsten van sportbonden:

  • Proces Sportcampagne GR2018. Om bijvoorbeeld te gebruiken tijdens Algemene Ledenvergaderingen en het plenaire programma tijdens een congres. Duur: 4 minuten.
  • Call-to-action Sportcampagne GR2018. Om bijvoorbeeld als basis te gebruiken voor een workshop voor de achterban of tijdens één-op-één gesprekken door de VO-adviseur. Duur: 10-15 minuten.
  • Instructie sportclubs en Sportcampagne Teams. Idem als bij de call-to-action, maar ook om als basis te gebruiken voor een workshop waarin de sportclubs inhoudelijk verder aan de hand wordt genomen door een VO-adviseur. Duur: 15 – 60 minuten.