Papendal

NNgebouw.med.vlag 170x225

NOC*NSF is gevestigd op Nationaal Sportcentrum Papendal. Deze inspirerende omgeving heeft buitenaccommodaties voor atletiek, voetbal, handboogschieten, bmx en golf en trainingshallen voor vrijwel alle indoorsporten. Daarnaast heeft Papendal een sporthotel waar atleten kunnen overnachten. Hotel Papendal heeft meerdere congres- en vergaderzalen, een bar en restaurant. Ook hier kan worden overnacht in een van de 151 de prachtige vier- of driesterrenkamers.

In 2007 opende het Sport en Innovatiecentrum haar deuren op Papendal. Het huisvest het Sportmedisch Centrum Papendal (SMCP), ISA (Instituut voor Sport Accommodaties) en InnoSportNL (Innovatie en Sport). Andere belangrijke organisaties op het terrein zijn de Stichting Sport & Zaken, de Atletiekunie, de Nederlandse Taekwondo Bond, de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie, het Nederlands Paralympisch Comité en NOC*NSF zelf.

Maar Papendal is meer. Juist de vele sportfaciliteiten maken het fantastisch gelegen terrein tot een gewilde locatie voor kleine en grote evenementen met een sportief karakter. Bedrijven, verenigingen en scholen uit heel Nederland kiezen bewust voor Papendal als eventlocatie door de perfecte mix van faciliteiten, accommodaties en services. Of u nu een clinic voor tien relaties of een evenement voor tienduizend personen wilt organiseren, op Papendal krijgen uw ideeën precies die vorm die u voor ogen heeft.

Meer informatie: www.papendal.nl