Venues

Toren Erzurum.JPGSki Jumping Towers

Tijdens het Europees Jeugd Olympisch Festival in Erzurum wordt gebruik gemaakt van acht wedstrijdlocaties.

Kandilli Ski Center

Het Kandilli Ski Center is de eerste wedstrijdlocatie in Turkije voor biatlon en langlaufen. De venue werd aangelegd voor de 25e editie van de Winter Universiade, die in 2011 in Erzurum werd gehouden.

Palandöken Ski Center

De wedstrijdlocatie voor het snowboarden en freestyle skiën bevindt zich op vier kilometer van het stadscentrum van Erzurum, op 3.271m hoogte.

Konakli Ski Center

Konakli Ski Center ligt op zeventien kilometer van het stadscentrum van Erzurum en bestrijkt een terrein van in totaal 460 hectare.

Ski Jumping Towers

De Ski Jumping Towers liggen op vijf minuten loopafstand van het Olympisch dorp. De torens, vijf in totaal, zijn de enige schansspringtorens in Turkije.

Curling Hall

De Curling Hall werd in 2010 in gebruik genomen en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Er liggen vijf wedstrijdbanen naast elkaar.   

Ice Skating Hall

De Erzurum Ice Skating Hall in sinds 2009 in gebruik en en heeft een oppervlakte van dertig bij zestig meter. De accommodatie biedt plaats aan tweeduizend toeschouwers.

Ice Hockey Hall

Bij het Kazım Karabekir Sports Complex liggen twee ijshockeybanen: één baan heeft een capaciteit van drieduizend toeschouwers, bij de andere baan is plaats voor vijfhonderd toeschouwers.

Short Track Hall

De shorttrackcompetitie vindt plaats op de Erzurum Palandöken ijsbaan, die een oppervlakte heeft van dertig bij zestig meter en in gebruik is sinds 2009.