E-zine Gemeenteraadsverkiezingen 2018

In de Nederlandse sport zorgen meer dan 1 miljoen vrijwilligers ervoor te dat meer dan 10 miljoen Nederlanders kunnen genieten van sport. Deze vrijwilligers realiseren zich maar zelden hoe belangrijk zij voor onze samenleving zijn.

In de Nederlandse gemeenten zien wij hetzelfde. Veel betrokken raadsleden spannen zich dagelijks in om de leefomstandigheden in onze steden en dorpen zo prettig mogelijk te maken en te houden. Wij realiseren ons heel goed hoe belangrijk uw werk is voor de samenleving en daarmee ook voor de sport.

Bijna overal in het land is het in de politiek binnenkort spitsuur. De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 komen op stoom. Uw partij is ongetwijfeld al bezig met het schrijven van het verkiezingsprogramma. Vanuit de sport helpen wij u graag om tot een mooi verkiezingsprogramma te komen. U ontvangt van ons hiervoor het speciale e-zine ‘Investeren en meedoen’. Graag inspireren wij u met alle mogelijkheden die de sport biedt om in uw gemeente het leven van alle inwoners sterk te veraangenamen. Sport zorgt immers voor verbroedering, tolerantie en inspiratie. Sport maakt buurten veiliger, zorgt voor betere prestaties op school en helpt bijvoorbeeld tegen overgewicht.

Hoe? Hiervoor verwijzen wij u naar onderstaand e-zine:

 De e-zine Gemeenteraadsverkiezingen 2018 is ook als pdf te downloaden

Graag werken we samen met u, door sport als middel in te zetten, aan een nog betere (lokale) samenleving. Mogen wij erop rekenen dat u sport opneemt in uw verkiezingsprogramma en daarna uiteraard ook in het college-akkoord?