De officiële TeamNL Sochi 2014 app

Screenshot app 200x300
NOC*NSF heeft in januari 2014 de officiële NOC*NSF TeamNL app gelanceerd. Met deze app, beschikbaar voor zowel Apple als Android, kan iedereen Olympic TeamNL op de voet volgen op weg naar en tijdens de Olympische Spelen Sochi 2014. Binnenkort wordt ook Paralympic TeamNL toegevoegd.

In de app staan alle sporters op een rij, inclusief relevante achtergrondinformatie, actueel nieuws van onder meer NOC*NSF en NUsport, het wedstrijdprogramma en de resultaten. De app beschikt ook over een reminder-functie, waardoor geen wedstrijd van je favoriete sporter hoeft te worden gemist. In de Fanwall ontmoeten supporters elkaar, soms in aanwezigheid van de sporters zelf.

De TeamNL app is hier te vinden in de App Store.
De TeamNL app is hier te vinden in de Play Store.

De app is in eerste instantie helemaal ingericht op Sochi (zowel Olympisch als Paralympisch), maar ook na Sochi kan de gebruiker de prestaties van TeamNL blijven volgen. Onder meer de Jeugd Olympische Spelen, het Europees Jeugd Olympisch Festival, de 'Road to Rio' en Rio 2016 zelf, zullen via de app te volgen zijn. Kortom, een app voor minstens de komende vier jaar, om alle Nederlandse Olympische topsporters te volgen.