Congres Sportief Verbinden

Rotterdam is dit jaar de trotse host city van de Nationale Sportweek en pakt groots uit met allerlei sportieve  evenementen. Middenin de Nationale Sportweek komt de ITU World Triathlon Series Grand Final 2017 naar Rotterdam! Een kleine 4.000 atleten, afkomstig uit de hele wereld komen strijden om wereldtitels voor elite atleten, paratriatleten, junioren en amateurs. De stad Rotterdam vormt het strijdtoneel van dit unieke sportevenement dat voor de eerste keer in Nederland wordt gehouden.

Op vrijdag 15 september organiseert NOC*NSF samen met de NTB, de VSG en de gemeente Rotterdam weer een Sportief Verbinden congres, op drie dicht bij elkaar gelegen locaties.

We bieden een dagprogramma met veel ruimte voor ontmoeting. Tijdens deze Sportief Verbinden, zullen o.a. verenigingsondersteuners, vertegenwoordigers van sportbonden, gemeenten en provincies, evenementenorganisatoren en onderzoekers elkaar ontmoeten. Tussen 09:30 uur en 19:00 uur vindt een groot aantal bijeenkomsten plaats voor ongeveer 500 personen.

Het congres is een besloten evenement, wat betekent dat je alleen met een  uitnodiging en bevestigde inschrijving deel kunt nemen.

Sportief Verbinden
Met Sportief Verbinden willen we de sport verder versterken door relevante netwerken uit de politiek, sport, bestuurlijk, maatschappelijk en commercieel Nederland samen te brengen bij topevenementen. Dit is een initiatief van het ministerie van VWS, de vijf grote gemeenten (G5), Vereniging Sport Gemeenten, Kenniscentrum Sport, Sport & Zaken en NOC*NSF.

Plat_200x150
Programma
Triatlon zwemmer 200x150s
Deelnemers
Rachel Klamer 2015 GettyImages 200x150
Terugblik
erasmusbrug 200x150
Skate 200x150
Mail 200x150
Contact
Deel dit via: