Westfield Shopping Mall 88x62

vr 09 dec 2011
Locatie Paralympisch Holland House London 2012 bekend

Westfield Shopping Mall
ARNHEM – Het Holland House is tijdens de Paralympische Spelen London 2012 gevestigd op het dak van de parkeergarage van de Westfield Shopping Mall, vlakbij het Paralympisch dorp en diverse venues. Tijdens de Olympische Spelen wordt deze locatie gebruikt voor het zogenoemde ‘high performance centre’ voor Olympic Team Netherlands.

De locatie ligt precies tussen het atletendorp en Olympic Park in en is dus ideaal gelegen, voor zowel sporters als publiek. Het is na de Paralympische Spelen van Athene en Beijing de derde keer dat NOC*NSF een Paralympisch Holland House opent. Tijdens de Spelen in Beijing was het Holland House gevestigd in het Marco Polo Parkside Hotel. Bezoekers konden daar tijdens de Spelen terecht voor gezelligheid, feestelijke huldigingen van de sporters en een dagelijkse krant met daarin het laatste nieuws over het Nederlands Paralympisch Team.

Met een capaciteit van tussen de driehonderd en vierhonderd man tegelijkertijd, wordt het Paralympisch Holland House Londen groter dan dat in Beijing, waar zo’n 250 mensen tegelijkertijd aanwezig konden zijn.

De Paralympische Spelen London 2012 worden van 29 augustus tot en met 9 september gehouden.

>> Lees hier meer over de Paralympische Spelen London 2012
>> Lees meer Paralympisch nieuws op www.paralympisch.nl
London 2012 Holland House London 2012 op dak parkeergarage Westfield Shopping Mall. Westfield Shopping Mall 332
Deel dit via: