Yes! Een crisis

Een crisis betekent een kans. Als je het zo bekijkt, is de mondiale kredietcrisis een zegen, voor zowel de (top)sport als het bedrijfsleven. Dat is de stellige overtuiging van Marc Lammers, die vorig jaar met een gouden Olympische medaille afscheid nam als coach van de Nederlandse hockeysters. Die overtuiging werkt hij nader uit in zijn boek Yes! Een crisis.

Voorafgaand aan het Olympisch toernooi in Beijing werd alom gevreesd voor de extreme hitte en luchtvochtigheid. Lammers wist de vermeende nadelen om te buigen in voordelen. Hij verhaalt in het boek over de heilzame werking van crisissituaties op een groep mensen. Aan de hand van tal van praktijkvoorbeelden laat hij zien dat elke crisis, waar dan ook, nieuwe mogelijkheden en uitdagingen biedt.

Lammers is niet alleen een fervent sportman, hij is ook een uniek innovator. Van zijn hand zijn hockeyvernieuwingen als het 'lammeren', de sinterklaasstick, ijsvesten, de videobril, de oortjes en de kijkcorner. Zijn tweede boek schreef hij samen met Ton Hendrickx, ondernemer en bedrijfsconsultant op het gebied van communicatie & marketing.

ISBN 978 90 439 1281 5
Prijs 19,95 euro 
www.tirionuitgevers.nl