vr 05 jul 2019
Huldigingen Paralympic TeamNL Tokyo 2020 op ambassade

Residentie-Nederlandse-Ambassade-Tokio-300

NOC*NSF en de Nederlandse ambassade in Tokyo hebben afgesproken een samenwerking aan te gaan over de Paralympische Spelen. Het doel is de huldigingen van TeamNL tijdens deze Spelen te houden op het ambassadeterrein in Tokio. De Paralympische Spelen vinden plaats van 25 augustus tot en met 6 september 2020.

"De Ambassade is blij deze activiteiten van TeamNL tijdens de Paralympische Spelen van Tokyo 2020 in en om de residentie te hosten", Aldus ambassadeur Aart Jacobi. “We verwelkomen alle sporters, familieleden en vrienden graag om de prestaties te komen vieren.”

Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF: "Wij zijn erg blij met de samenwerking met het Ambassadeteam in Tokyo. Het is een sprekend voorbeeld van de goede relatie die wij met de Nederlandse overheid hebben en in het bijzonder met de buitenlandse posten tijdens de uitzendingen van TeamNL naar Olympische en Paralympische evenementen. Ik kijk ernaar uit om de successen van TeamNL tijdens de Paralympische Spelen op zo’n prachtige plek met elkaar te kunnen vieren."

TeamNL

Huldigingen Paralympic TeamNL Tokyo 2020 op ambassade

Residentie-Nederlandse-Ambassade-Tokio-332
Deel dit via: