di 25 jun 2019
Los verkrijgbare wedstrijdtickets Tokyo 2020 in no-time uitverkocht

Tickets Tokyo 2020 300x200

Vrijdag 21 juni is de verkoop gestart van de losse wedstrijdtickets en de reizen voor de Olympische Spelen. Voor Nederland verloopt deze verkoop via Sunweb, de reissupplier van NOC*NSF. Wegens overweldigende animo waren de los verkrijgbare wedstrijdtickets in zeer korte tijd uitverkocht. Door de drukte zijn er daarnaast helaas technische problemen ontstaan, waardoor het kan zijn dat een aantal consumenten is vastgelopen in het bestelproces. Hiervoor namens Sunweb en NOC*NSF onze welgemeende excuses.

Sunweb kreeg vanuit het Tokyo organisatiecomité (Tokyo2020) een beperkt aantal wedstrijdtickets toegewezen. Omdat er in de Nederlandse markt nog een grote vraag heerst naar losse wedstrijdtickets, gaat NOC*NSF   samen met Sunweb in contact treden met Tokyo2020 om te proberen meer losse wedstrijdtickets beschikbaar te krijgen voor de Nederlandse fans. Tokyo2020 gaat zelf in het voorjaar van 2020 starten met een global ticketsale. Ook Nederlandse fans kunnen daar proberen om wedstrijdtickets te bemachtigen. 

Op dit moment is de verkoop van zowel losse wedstrijdtickets als van de reizen via Sunweb gestopt, maar Sunweb hoopt spoedig weer reizen en mogelijk ook losse wedstrijdtickets aan te kunnen bieden via de website.

NOC*NSF | Sunweb Sports & Events

Tokyo 2020

Los verkrijgbare wedstrijdtickets Tokyo 2020 in no-time uitverkocht

Tokyo 2020 tickets 332x269
Deel dit via: