Het Olympisch Stadion heeft in opdracht van NOC*NSF het nieuwe lespakket ‘Vancouver 2010’ gelanceerd.

ma 12 okt 2009
Digitaal lespakket over Spelen Vancouver gelanceerd

Olympisch lespakket 250x200
ARNHEM - Het Olympisch Stadion heeft in opdracht van NOC*NSF het nieuwe lespakket ‘Vancouver 2010’ gelanceerd. Dit lesmateriaal biedt Olympische inspiratie voor alle basisscholen in Nederland.

Het Olympisch lespakket ‘Vancouver 2010’ is een levendig pakket met een breed scala aan lesvormen over de Olympische Spelen. De verschillende sporters en sporten komen aan de orde, net als achtergronden over de Olympische Winterspelen, sportlessen en maatschappelijke vraagstukken.

Leerlingen worden vooral ook uitgedaagd om een mening te vormen over de Olympische Spelen én over zichzelf. Wat is eerlijk? Hoe haal ik het beste uit mezelf? Ter inspiratie vertelt snowboardster Nicolien Sauerbreij wat haar motivatie is voor de Olympische Spelen in Vancouver en is het lesmateriaal verrijkt met diverse video’s. Uiteraard sluit het lesmateriaal aan bij de doelstelling van het Olympisch Plan 2028 om heel Nederland naar Olympisch niveau te brengen.

Lespakket uitsluitend digitaal verkrijgbaar
Het lespakket is volledig digitaal en kosteloos. Het pakket is geschikt voor de groepen 1 tot en met 8 van het basisonderwijs en is voor alle scholen gratis verkrijgbaar via www.klassetv.nl/olympischlespakket. Scholen die nog geen abonnee zijn van KlasseTV registreren zich éénmalig middels de unieke BRIN-code van de school.

Het Olympisch lespakket is voor het Olympisch Stadion Amsterdam één van de educatieve producten in een reeks van vele; variërend in doelgroep van jeugd tot volwassenen.
Vancouver Het Olympisch Stadion heeft in opdracht van NOC*NSF het nieuwe lespakket ‘Vancouver 2010’ gelanceerd. Olympisch lespakket 332x269-1
Deel dit via: