do 09 aug 2018
Deelnemers TeamNL@work | sportmarketing en –media bekend

TNLatW part 2 300x200

ARNHEM - In september start de tweede editie van het praktijkprogramma TeamNL@work | sportmarketing en -media. Het programma is gericht op het bijbrengen van praktische kennis en wordt uitgevoerd door sportmarketingbureau Triple Double.

Het start met een trainingsprogramma van acht weken, gevolgd door een snelcursus social media en online community management. Daarnaast gaan de deelnemers aan de slag in de praktijk rondom het NOS|NOC*NSF Sportgala.

Met trots maken wij de 15 namen bekend die deelnemen aan de tweede editie van TeamNL@work | sportmarketing en –media:

 1. Patrick Bos (para-wielrennen)
 2. Maaike Caelers (triatlon)
 3. Bart Deurloo (turnen)
 4. Jet Hendriks (korfbal)
 5. Marije Joling (schaatsen)
 6. Ronald Mulder (schaatsen)
 7. Martin van de Pol (para-wielrennen)
 8. Geert Schipper (para-triathlon)
 9. Laura Smulders (BMX)
 10. Sam van der Ven (hockey)
 11. Maria Verschoor (hockey)
 12. Sanne Voets (para-dressuur)
 13. Linda de Vries (schaatsen)
 14. Marieke van der Wal (handbal)
 15. Ginger de Weert (softbal)

Els van Kernebeek, TeamNL: “Wij zijn ontzettend trots op deze mooie rij namen. We voelen als TeamNL de verantwoordelijkheid om sporters ook op andere vlakken te ontwikkelen en hen zo bewust te maken van en voor te bereiden op een volgende carrière. Mede dankzij ondersteuning van het ministerie van VWS en de expertise van Triple Double bieden wij deze groep sporters een unieke kans zich verder te ontwikkelen op het gebied van sportmarketing en -media."

"Het succes van de eerste lichting maakt dat we de komende periode ook aan de slag gaan met een vergelijkbaar praktijkprogramma op andere thema’s. We verbreden het aanbod, zodat we meer sporters tegemoet kunnen komen.”

TeamNL@work, voorheen Transitie naar volgende carrière, wordt met steun van het ministerie van VWS aangeboden aan alle sporters met een A-, HP- of Selectiestatus en aan de sporters die een van deze statussen tot twee jaar geleden heeft gehad. Voor meer informatie over TeamNL@work en de verschillende praktijkprogramma’s, kunt u terecht op teamnlatwork.nocnsf.nl

TNL@work

Deelnemers TeamNL@work | sportmarketing en –media bekend

TNLatW part 2 332x269
Deel dit via: