vr 01 sep 2017
Sporten uitproberen en gezond eten tijdens het AH Sportfestijn in Den Haag

Sportfestijn300

ARNHEM - Op 9 en 10 september organiseren Albert Heijn en NOC*NSF samen met vijftig sportbonden het AH Sportfestijn. Wil je met het hele gezin (of vrienden) een actieve dag ervaren en meer dan 50 sporten en gezond eten ontdekken? Kom dan naar het Haagse Zuiderpark dat omgebouwd is tot het leukste, actiefste en lekkerste sportfestivalterrein van Nederland. Kaarten zijn online verkrijgbaar.

Ooit al eens willen suppen, kruisboogschieten, boksen of zelfs willen zweefvliegen? En naast judo, tennis of badminton zijn er ook minder bekende sporten waar bezoekers tijdens dat weekend mee kunnen kennismaken. Zoals slacklining, waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren. Of freerunning op het speciaal ontworpen ‘AH obstacle course’.

In het Zuiderpark, dat is opgedeeld in sportvelden met ieder een eigen kleur, zijn tevens professionele sporters en coaches aanwezig voor workshops en demonstraties. Zo kan je een balletje trappen met voetbalster Leonne Stentler, en testen Naomi van As en Ellen Hoog je kennis van sport en food in de Allerhande Quiz. Of misschien is een Buik Billen Bonus workout met Davy meer je ding…? Met meer dan 50 activiteiten is er voor iedereen een sport die bij hem of haar past. Je kunt zoveel sporten proberen als je zelf wilt. Koop je kaarten via https://ahsportactie.nl/ahsportfestijn.

AH Sportactie
NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor heel Nederland, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen het AH Sportfestijn en de AH Sportactie.

De AH Sportactie, die op maandag 4 september van start gaat, is een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn bij iedere 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten en daarmee kennismaking met tal van sportclubs in de buurt.

Neem een kijkje op www.ahsportactie.nl.

Nationale Sportweek
Het AH Sportfestijn vindt plaats in het eerste weekeinde van de Nationale Sportweek, die van 9 tot en met 17 september in het hele land gehouden wordt. 

Wil je meer informatie of weten wat er bij jou in de buurt wordt georganiseerd ga naar: www.nationalesportweek.nl.

Sportfestijn

Sporten uitproberen en gezond eten tijdens het AH Sportfestijn in Den Haag.

FB Sportfestijn332
Deel dit via: