do 08 jun 2017
Dag van de Fondsenwerving voor de sport op 19 juni

dag van de Fondsenwerving voor de Sport

Op maandag 19 juni vindt vanaf 13.00 uur op Papendal de Dag van de Fondsenwerving voor de Sport plaats. Dit evenement vindt plaats in het kader van de afsluiting van de campagne ‘Sport, Daar Geef Je Om’, een samenwerking van NOC*NSF, Eredivisie en KNVB.

Jaarlijks ontvangen goede doelen 5,7 miljard euro uit de Nederlandse samenleving. Daarvan gaat maar een klein deel naar de sport. Daar willen wij verandering in brengen. Tijdens dit evenement komen diverse deskundigen aan het woord om u te inspireren en informeren over de mogelijkheden om meer inkomsten te werven voor uw sport, club, team, bond en/of gemeente.

Onder leiding van presentatrice en (oud-)wielrenster Marijn de Vries is er aandacht voor fondsenwerving, crowdfunding, het werven van nalatenschappen en het onderzoek Geven in Nederland. 

Voor wie?
Topsporters, bestuurders en vrijwilligers van verenigingen, medewerkers van bonden, sportmarketeers, pers, ambtenaren en politici. Voor iedereen die vindt dt er meer geld beschikbaar moet komen voor sport in onze samenleving. 

Datum: 19 juni 2017
Tijd: 13.00-19.00 uur
Locatie: Papendal (Arnhem)
Kosten: 25 euro pp (inclusief catering)
Aanmelden: via de aanmeldpagina Dag van de Fondsenwerving voor de Sport

 

Deel dit via: