Venues

Er staan negen sporten op het programma van het EJOF in Tbilisi: judo, tennis, turnen, wielrennen, atletiek, zwemmen, volleybal, handbal en basketbal. Deze vinden plaats in de volgende accommodaties:

Atletiek
In de wijk New Tbilisi aan de John-Malkhaz Shalikashvili St. is een nieuw atletiekstadion gebouwd. Deze accommodatie heeft ruimte voor 3.000 toeschouwers.

Basketbal: Sports Palace
Het jongenstoernooi wordt gehouden in het Sports Palace, dat ligt aan het 26 Mei-plein. De hal kan 10.000 toeschouwers herbergen.

Basketbal: Vere Park
Het meisjes basketbaltoernooi is in het Vere Park. Deze hal is te vinden op Ksotava St. 45 in het zuiden van de stad. Het Vere Park heeft ruimte voor 1.800 toeschouwers.

Handbal
Op de campus van de universiteit is de New Handball Venue gebouwd waar het handbaltoernooi zal plaatsvinden. Dit complex heeft een capaciteit van 2.500 man. Het adres is 6 University St.

Judo
Het judo vindt plaats in de Judo Academie, die zich bevindt op 5 Beliashvili St. De hal heeft een capaciteit van 450 man.

Tennis: Mziuri Tennis Courts
In de wijk Mziuri, in het noordwesten van de stad, zijn aan de Nino Ramishvili St. elf tennisbanen aangelegd, waaronder een central court en enkele trainingsbanen. De venue heeft een capaciteit van 700 man.

Turnen: Gymnastics Palace
De turnhal bevindt zich in het noordelijke deel van de stad, aan de Akaki Tsereteli Avenue. De accommodatie bestaat uit twee hallen. In hal 1 vinden de wedstrijden plaats. Er is plaats voor 1.294 toeschouwers. Hal 2 zal worden gebruikt om te trainen.

Volleybal
Naast elkaar worden in New Tbilisi (Cholokashvili St.) twee volleybalstadions gerealiseerd. Elk heeft een capaciteit van 1.600 man. Zowel het jongens- als net meisjestoernooi wordt hier afgewerkt.

Zwemmen
In de wijk New Tbilisi aan de John-Malkhaz Shalikashvili St. is een nieuw openluchtzwembad gebouwd, met ruimte voor 3.000 toeschouwers.

Olympisch dorp
Het Olympisch dorp ligt aan het Tbilisi-meer. Het dorp kan ongeveer 3.800 mensen huisvesten.
V.l.n.r., boven: atletiekbaan, Sports Palace, Gymnastics Palace, handbalcomplex, Judo Academy, Olympisch dorp, hotel in Olympisch dorp, Mziuri Tennis Courts. Onder: volleybalaccommodatie, zwembad, overzicht locaties in de stad. Bron: Tbilisi 2015.