DPG Media

DPG Media mag zich sinds 2018 partner van de Nederlandse sport noemen en daarmee treden we met trots toe aan de partnerfamilie van TeamNL.

Onze ambitie is om samen met NOC*NSF gemeenschappelijk unieke content (geschreven, beeld, video en radio) te maken en te verspreiden. Op deze wijze komen topsporters, de sterke merken van NOC*NSF en de Nederlandse sportbonden nog beter in beeld bij nog meer mensen.

Ook biedt deze samenwerking de kans om thema’s zoals bewegen & gezondheid en sport in de regio zowel landelijk als regionaal ruime bekendheid te geven.

Deze ambitie wordt door NOC*NSF onderstreept en behelst in één zin: Nederland als sportland samen naar een hoger plan brengen. Dit kan worden bereikt door meer mensen in contact te brengen met de sport. Zeker bij hoogtepunten zoals tijdens de Olympische Spelen, maar ook op de overige dagen van het jaar. Er is altijd overal in Nederland op sportgebied wel wat te doen. Deze samenwerking zal vooral extra aandacht geven aan de binding tussen fans en TeamNL.

Een grote rol in de samenwerking zal videocontent hebben. Niet alleen online video’s op de sites van de Persgroep en van NOC*NSF, maar juist ook op die van alle aangesloten 30 sportbonden.

http://www.dpgmedia.nl/