fiscaalenjuridischadvies88

Over belastingaangifte, financiële coaching en het toetsen van een contract.

Advies

Als topsporter krijg je op verschillende manieren te maken met fiscale, financiële en juridische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks indienen van jouw belastingaangifte. En denk bij financiële en fiscale zaken aan het afsluiten van een hypotheek of aan het toetsen van een sponsorcontract. Van dergelijke zaken wil je als sporter niet te veel last hebben. Daarom heeft NOC*NSF voor topsporters verschillende soorten advies beschikbaar.

Financieel
NOC*NSF biedt samen met Partner van de Nederlandse Sport Rabobank de mogelijkheid om gebruik te maken van een persoonlijke financiële coach. Als topsporter ben je 24/7 bezig met je sport. Alles moet wijken om op het juiste moment te kunnen pieken. Dat vereist focus, concentratie en een topconditie. Zorgen om je financiën kun je daarbij niet gebruiken. De Rabo Topsportdesk neemt deze zorg graag voor jou uit handen. Of je nu in Nederland sport of in het buitenland, voor iedere topsporter heeft de Rabo Topsportdesk een advies op maat. 

Juridisch
Via NL Sporter kan je gebruik maken van gratis juridisch advies. Denk aan advies op het gebied van contracten, overeenkomsten, maar ook bij geschillen met je club of sportbond, of ondersteuning bij dopingkwesties.