Papendal Events

Een break, arrangement of evenement op Papendal wordt volledig op maat samengesteld. Papendal Events organiseert activiteiten op sportief, recreatief en creatief gebied. U hebt de keuze uit twee grote evenementterreinen, tal van sportvelden en moderne binnenaccommodaties die ruimte bieden voor elk denkbaar evenement.

Omdat (top)sporters het hele jaar door gebruikmaken van onze faciliteiten, mag u perfect onderhouden accommodaties, innovatieve apparatuur en prima sportmaterialen verwachten, die voldoen aan de allerhoogste eisen. Zowel indoor als outdoor zal het u en de deelnemers aan niets ontbreken.

Zelf organiseren of uitbesteden
Bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen, zakelijke bijeenkomsten, sportdagen en clinics vinden een sportief thuis op Papendal. Om dergelijke evenementen succesvol te kunnen realiseren werken wij nauw samen met verschillende leveranciers. Maar natuurlijk bent u vrij in de keuze van uw organisatiepartner. Wij zijn u echter graag van dienst op organisatie, operationeel en facilitair gebied. U kunt altijd een beroep ons doen voor beveiliging, parkeerbegeleiding catering, stroom- en watervoorzieningen, toiletwagens en tentverhuur en meer.

Meer informatie: www.papendalevents.nl