Hotel Papendal

hotelpapendal

Hotel Papendal biedt alles wat u van een hotel mag verwachten. Hotel Papendal is een prima locatie voor een zakelijke congres, maar voor ook een heerlijk weekendje weg. Het Hotel beschikt over over moderne viersterren hotelkamers, twee grote congreszalen en dertig vergaderzalen, het Restaurant 20 28 en de bar Dug Out inclusief terras met uitzicht op de omliggende golfbaanvelden.

Het hotel is ideaal voor de organisatie van beurzen, trainingen en andere bijeenkomsten. De zalen hebben een capaciteit tot drieduizend gasten. Dit biedt de meest uiteenlopende mogelijkheden voor de organisatie van vergaderingen, cursussen, workshops, presentaties en beurzen. In overleg met NOC*NSF is Hotel Papendal in staat vrijwel elke indoor- en outdooractiviteit voor elke organisatie te verzorgen. 

Het hotel heeft 75 standaardkamers, 68 superiorkamers en 8 suites.
 
Meer informatie over Hotel Papendal: www.papendal.nl

Dug Out 280606

Het nieuwe Restaurant 20 28 biedt een regelmatig veranderend menu. De gerechten worden met de grootste zorg bereid en met de meest verse ingrediënten samengesteld. Het terras van de vernieuwde bar Dug Out biedt het mooiste uitzicht van Arnhem.

Meer informatie over Hotel en Congrescentrum Papendal: www.papendal.nl.